Yksityiskoulutus kotikäyntinä

Kotikäynti on paras ratkaisu kun kaipaat apua ja vinkkejä kotiympäristössä tapahtuviin haasteisiin. Kotikäynnillä saat yksilöllistä ohjausta, jatko-ohjeet ja kouluttajan tuen myös kotikäyntien välissä.

Ensimmäisen käynnin yhteydessä kartoitetaan koiran hyvinvointia ja elintapoja ja tehdään yksilöllinen koulutussuunnitelma, joka käydään asiakkaan kanssa läpi.

Kotikäynti on oiva ratkaisu, jos koiralla on haasteita esim. hihnakäyttäytymisessä(hihnassa vetäminen, muille koirille haukkuminen), talouden koirat eivät tule toimeen keskenään, aroille/ujoille koirille, liian innoikkaille koirille tai jollekin muulle haasteelle, johon kaipaat apua kotioloissa.

Käynti n.1,5h sisältää kirjallisen hyvinvointikartoituksen, ohjeet harjoitteluun kotona ja sähköpostikoosteen tapaamisesta.

Kotikäynnin hinta on 80€/ensimmäinen kerta+kilometrikorvaus 0,43€/km

Jatkokäyntien hinta on 50€/h+kilometrikorvaus 0,43€/km

Kilometrit lasketaan osoitteesta 05400 Jokela, Tuusula.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli mietit olisiko kotikäynnistä apua juuri sinulle!

info@koirapalveluaada.fi

Ryhmäkoulutukset

Koirapalvelu Aadan kouluttaja Saila Ryytty toimii yhteistyössä Koirakoulu Rallitassun kanssa. Koulutuksia järjestetään Nurmijärven kirkonkylällä ja Tuusulan Jokelassa.

Ryhmä- ja lajikoulutuksista löytyy löytyy lisää tietoa osoitteesta http://www.rallitassu.fi. Kysy rohkeasti, jos kurssivalikoimasta ei löydy juuri omaan tarpeeseen sopivaa kurssia!